Jakita & Extra

 
 
Jag vet inte vad som är bäst, att strunta i att uppdatera bloggen när man inte har något roligt att skriva om eller improvisera. Idag väljer jag iallafall att improvisera med lite bilder från februari detta året. Hoppas bjuda på en släng julkänsla. Det behövs såhär dags, har ingen julkänsla alls trots att det är December, det föll några få flingor från himlen idag och det är svinkallt ute. Det sägs att det ska snöa ikväll, vem vet - kanske är det vitt ute imorgon när jag vaknar! :-) (skulle dock inte tro det)
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Det är så härligt att se dem tillsammans, Jakita & Extra. Har nog aldrig sett två hundar som bor med varandra och är med varandra 24 timmar om dygnet leka och bita på varandra så mycket varje dag. Dom tar hand om varandra så fint, tex när Extras öra (som blivit mycket bättre) var dåligt slickade Jakita rent det hela tiden och tog hand om henne. Dem är som två små systrar, lillasyster Extra och storasyster Jakita. För visst märker man att Extras förebild är Jakita, kanske inte så lämpligt i vissa fall dock, hihi. Underbara hundar!
12/2/2009

Längtar efter snö när jag ser dina fina bilder. Härligt att Extra & Jakita blivit så bra polare:)

Reply

Härliga bilder på härliga hundar!
När man tänker på hur mycket ens hundar är med varandra är det ganska fantastiskt att dom aldrig riktigt tröttnar på den andra hunden och kan leka och busa hur mycket som helst, hur länge dom än lever tillsammans med varandra. Både Malte och Fajjo blir bara mer och mer kär i varandra för varje dag som går.

ReplyLeave a Reply.